fbpx

  Фемикомфорт

  • Допринася за регулирането на хормоналната дейност преди и по време на менопауза.
  • Подпомага психичната функция и нервната система.
  • Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
30 капсули
1 капсула на ден
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Соевите изофлавони са  биологично активни съединения, които съдържат фитоестрогени. Подпомагат организма на жената преди и по време на менопауза.

Екстрактът от цимицифуга
 благоприятно въздейства върху физическото и психическото състояние на жените в менопауза.

Витамин B6 регулира хормоналната дейност и нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.
Допринася за нормалното функциониране на нервната система, поддържането на нормалната психична функция, нормалното образуване на червени кръвни телца, нормалната функция на имунната система. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

Биотинът допринася за нормална нервна система и психична функция. Допринася за нормалния метаболизъм на макро хранителните вещества и за поддържането на нормалното състояние на косата, лигавиците и кожата.

Витамин D участва в процеса на делене на клетките. Допринася за поддържането на нормална концентрация на калций в кръвта. Поддържа здрави кости и зъби.

Фолиевата киселина допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринася за нормалния синтез на аминокиселини и за нормалния метаболизъм на хомоцистеина. Подкрепя психичната функция и имунната система.

Съставки: Соев екстракт (40% соеви изофлавони) 200mg, Цимицифуга екстракт (Cimicifuga Racemosa) 40 mg, Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 10 mg, Биотин (D-биотин) 200 µg, Фолиева киселина 200 µg, Витамин D (холекалциферол) 10 µg

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.

Меню