fbpx

  С-ФЕМ

  • Подпомага процеса на овулация и фертилитет при жените.
  • Допринася за стимулиране на функцията на яйчниците и качеството на яйцеклетката.
  • Поддържа хормоналния баланс.
30 сашета
1 саше дневно, разтворено в около 250 мл вода.
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Мио-инозитол подпомага по естествен начин процеса на овулация. Съдейства за нормален хормонален баланс, което е важно условие за редовен цикъл, нормална овулация и достигане на желана бременност. Допринася за стимулиране на функцията на яйчниците и качеството на яйцеклетката.

L-карнитин допринася за хормонален баланс и подобрява качеството на процеса на овулация. Съдейства за достигането на по-голяма дебелина на ендометриума (най-вътрешният слой на лигавицата на матката).

Пантотеновата киселина допринася за нормалния синтез и метаболизъм на стероидни хормони, витамин D и някои невропредаватели. Подпомага нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

Биотинът допринася за нормалната функция на нервната система, за поддържането на психичната функция и за протичането на метаболизма и производството на енергия.

Витамин Е е ключов антиоксидант за репродуктивните функции. Приемането на витамин Е води до значимо подобрение във фертилността.

Фолиевата киселина допринася за нормалния растеж на тъканите, синтеза на аминокиселини и метаболизма на хомоцистеина. Участва в процеса на делене на клетките.

Съставки (в 1 саше): Мио-инозитол 1000 mg, L-карнитин 300 mg, Витамин E (DL-α-токоферил ацетат) 20 mg α-TE, Пантотенова киселина 10 mg, Биотин 500 µg, Фолиева киселина 400 µg

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.

Меню