Категории

Последно добавени

ХЕРПЕС- ВЗЕМЕТЕ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ И СЪКРАТЕТЕ ПРОЦЕСА НА ЛЕЧЕНИЕ


04.06.2021

Полезно за цялото семейство: Защо пробиотиците набират все по-голяма популярност


08.04.2018

Силата на магнезия: Защо е толкова необходим за всички


10.09.2019

Подчертай собствения си стил със здрава и сияйна кожа!

Подчертай собствения си стил със здрава и сияйна кожа!

Публикувано на: 12.01.2022

Автор: Фортекс Нутрасютикалс ООД

 • Нежна и сияйна: да се чувстваш най-добре в кожата си!

  Здравето и красотата са в неразривна връзка. Заради всичко, което се случи през последните две години, правилната грижа е повече от необходимост.  Като най-видим показател за здравето, състоянието на кожата ни влияе върху начина, по който се чувстваме и по който ни виждат останалите. Предлагаме ти няколко съвета, с които ще се почувстваш по-добре в кожата си и ще изглеждате зашеметяващо. 

  Включете в менюто си храни като овес, сьомга, боровинки, авокадо, орехи, които доказано помагат за отслабване, здраво сърце и бляскава кожа. С течение на времето, правилните хранителни вещества и балансираната диета може да доведе до забележима промяна. Когато се храните правилно, спортувате, спите достатъчно и намирате начин за справяне с ежедневния стрес, започвате да изглеждате и да се чувствате по-добре. 

  Здравословният начин на живот и редовната грижа за кожата с подходящи продукти, ще ви помогнат да защитите кожата си, да поддържате и възстановите естествените ѝ механизми. За да се чувстваш добре в кожата си, само външната козметична грижа не е достатъчна, необходима е помощ отвътре. А с CoRepair DERMA я получаваш там, където е нужно!

  CoRepair DERMA е хранителна добавка за здравето и красотата на твоята кожа.  

  • Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан.
  • Съдейства за по-добра еластичност на кожата.
  • Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
  • Подпомага за образуването на колаген за нормалната функция на кожата.

  Съставките действат комплексно и се допълват, като намаляват несъвършенствата на кожата в три основни направления:

  • Антиоксиданти за анти –ейдж ефект- по-млада, хидратирана и еластична кожа без бръчки;
  • Биофлавоноиди за здрави капиляри- без капилярни мрежи и хематоми;
  • Биопигменти за сияйна кожа и озарен тен- корекция на пигментацията и UV-защита.

  Колагенът е протеин, който допринася за по-еластична и по-гладка кожа. С напредването на възрастта неговото образуване намалява и допълнителният му прием се отразява благоприятно на всички тъкани. 

  Хиалуронова киселина е естествена съставка на клетките. Нейното наличие е предпоставка за по-гладкия вид на кожата, подобряване на тургора и еластичността й.  Тя е пряко свързана със синтеза на колаген. При наличие на достатъчно количество хиалуронова киселина, кожата се изглажда и се подобряват тургора и еластичността й

  Витамин С и витамин Е са мощни антиоксиданти, които имат анти-ейдж ефект и действат в посока намаляване ефекта на стареене на тъканите. Витамин С е необходим за сияйна кожа с бистър тен, а витамин Е предпазва кожата от вредни агенти, като едновременно с това подобрява хидратацията и еластичността й. 

  Рутин и хесперидин намаляват изразените капиляри и се подобрява състоянието при кожа, склонна да образува хематоми (синини). Същинската кожа (дермата) е богато кръвоснабдена, което осигурява нейното хранене, хидратация и регенерация. Рутинът и хесперидинът спомагат да се подобри микроциркулацията и еластичността на съдовете в кожата.

  Биотин спомага за растежа на косата и ноктите, предотвратявайки  чупенето и разслояването им. Той участва в синтеза на колаген за еластичността на кръвоносните тъкани и  допринася за кръвната циркулацията, подобрявайки храненето на дермата в дълбочина.

  Бета-каротин и зеаксантин са каротеноиди - биопигменти, които допринасят за нормалната пигментация и за поддържане на сияйна, гладка и свежа кожа. Благодарение на тях слънчевият загар се запазва по-дълго време.

  L-тирозинът и глутатионът участват в процесите на образуване на меламин в тялото при излагане на UV-лъчи. Влияят на равномерното потъмняване на кожата и намаляват ефектите от фотостареенето. 

  Тайната на ефективността и постигнатите резултати след приема на CoRepair DERMA, се дължи на множеството полезни съставки, които се съдържат във всяка капсула. 

  Подчертайте собствения си стил със здрава и сияйна кожа с CoRepair DERMA. Включи се в новата фейсбук играта на Fortex и спечели колие или обеци с кристал Swarovski! Отговори като коментар под поста „В КОИ ТРИ ОСНОВНИ НАПРАВЛЕНИЯ ДЕЙСТВАТ СЪСТАВКИТЕ ОТ CoRepair DERMA?“ 

   

   

   

   

 • Коментирайте първи.

  Напишете коментар