За нас

Ние сме Фортекс

Фортекс Нутрасютикалс е в списъка на водещите компании, произвеждащи хранителни добавки и здравна козметика в България.
Фирмата предлага природни продукти с контролирано и гарантирано качество, на цени, съобразени с възможностите на българските потребители. Целта на екипа е да продължава да представя на българския пазар иновативни решения и да развива портфолиото си така, че да отговаря на все по-високите изисквания на клиентите, като се запази традиционното качество.
От 2011 година Фортекс Нутрасютикалс разполага със собствена производствена и лабораторна база в София.

Мисия
Фортекс Нутрасютикалс е изцяло българска фирма, фокусирана върху здравето на хората.
Политиката за развитие на хранителните добавки и здравната козметика на фирмата е базирана на доказани научни достижения в диетиката и фармацията. Фортекс Нутрасютикалс фокусира дейността си върху природните вещества и тяхната биологически максимална съвместимост с човешкия организъм. Подходът, който се използва за създаването на всеки продукт е новаторски и с максимален ефект за крайния потребител.
Нашатa цел е да допринесем за повишаването на здравната култура за профилактика, превенция и терапия с ефективни природни екстракти без странични действия.

Екип
Подходът към хората започва от екипа. Той е съставен изцяло от млади хора с магистърски степени в областта на фармацията, маркетинга, инженерните науки.
Изградена е система за обучение, която включва два учебни цикъла всяка година.
Екипът е винаги на разположение на всички лекари, фармацевти и клиенти за допълнителна информация и методическа помощ, засягаща ефективността и безопасността на продуктите на фирмата.

Кариера
Ако смятате, че с Вашите знания, умения, опит и амбиции бихте допринесли за успеха на Фортекс Нутрасютикалс, не се колебайте да изпратите CV.

Партньори
Продуктите на Фортекс Нутрасютикалс са налични във всички добри аптеки в страната. 
Фирмата има медицински и търговски представители, които са на разположение на фармацевти, лекари и медицински специалисти.

Продуктите на Фортекс Нутрасютикалс се изнасят в Азербайджан, Виетнам, Грузия, Гърция, Естония, Ирак, Казахстан, Катар, Кипър, Киргизия, Корея, Латвия, Литва, Ливан, Македония, Монголия, Норвегия, Русия, Словения, Судан, Сърбия, Таджикистан, Украйна, Унгария, Швейцария.

Сертификати
Фортекс Нутрасютикалс работи по най-високите стандарти за качество на крайния продукт и при пълна проследяемост на всяко едно от веществата, които се използват в производствения цикъл.

Фирмата има сертификати за регистрация на Интегрирана система за управление на качеството и безопасността на хранителните продукти, в съответствие с ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 и HACCP в съответствие с правилата и изискванията на международния стандарт ISO:IEC 17021:2011, правилата за сертификация на Intertek и под акредитацията на Службата по акредитация на Великобритания (UKAS).

Фортекс Нутрасютикалс работи по правилата на добрите производствени практики и притежава сертификат GMP за производство на лекарствени продукти.

Ние, екипът на Фортекс Нутрасютикалс, вярваме, че предоставяме на клиентите си световно качество на достъпна цена.

Допълнителна информация
ЕИК 175224764
Регистрация по ЗДДС – BG 175224764
Контролиращ орган на дейността – БАБХ, ИАЛ