Актуално

Ново решение за болката

Ново решение за болката

Серациопептидаза, известен още като серапептаза, е протеолитичен ензим, който присъства в естествено състояние в интестиналния тракт на копринените буби. Серациопептидаза е специално обработен чрез ферментация на растителни ензими и е достигнал до изключителна чистота на продукта.

Серациопептидаза е естествена алтернатива на болкоуспокояващите лекарства - безопасен продукт без известни странични ефекти. Ензимът е особено подходящ, когато се появяват проблеми или странични ефекти от лекарствата, които се приемат за справяне с болката.  
За разлика от стандартните болкоуспокояващи, които са в състояние главно да облекчават възпалението, ензимът серациопептидаза успява да разбие протеиновите депозити (известни като фибрин), които често остават и продължават да причиняват болка и дискомфорт дори след приключване на лечението. 
Милиони хора по света страдат от хронична болка в гърба. Според лекарите основната причина за често появяващата се болка е възпалението, което се дължи на излишния фибрин - протеиновите депозити, които често остават след излекувана травма.

Ензимът серациопептидаза притежава способността да се бори с излишния фибрин там, където болкоуспокояващите лекарства не успяват. The Journal of International Medicine (Журнал за международна медицина) –световно известно и уважавано издание -  съобщава, че серациопептидаза "предотвратява подуването и задържането на течности в редица тъкани и неговите противовъзпалителни свойства са по-добри от други ензими. "

Серациопептидаза няма известните странични ефекти на ацетилсалициловата киселина, ибупрофен, напроксен,  ацетаминофен и на други НСПВС (нестероидни противовъзпалителни средства). Доказано е, че някои от тези лекарства, особено когато се използват редовно и за по-продължителен период от време, могат да доведат до проблеми с бъбреците, черния дроб, стомаха и даже сърцето. За разлика от тези лекарства, серациопептидаза е естествен ензим, който не вреди на организма и не дразни храносмилателната система.

Серациопептидаза е в състояние да разгражда "неживата" материя в човешкото тяло, включително кисти, артериална плака, кръвни съсиреци и белези. Серациопептидаза унищожава фибрина, който се натрупва в сърдечно-съдовата система, органите и мускулната тъкан. В допълнение, хистологични изследвания показват, че ензимът може да бъде мощно противовъзпалително средство и да предотвратява  подуване и задържане на течности.

Серациопептидаза е клинично изследван и се използва като алтернативна медицина в продължение на повече от трийсет години в много европейски и азиатски страни.
Изследване на серациопептидаза, проведено неотдавна, предлага доказателства, че ензимът серациопептидаза е ефективен при лечение на болка и възпаление. 
Ползи от серациопептидаза върху здравето според последни научни изследвания:
• протеиноразграждащ ензим, който разгражда" неживата "материя в човешкото тяло;
• мощно противовъзпалително средство;
• съдейства за лечение на фибромиалгия, артрит, ревматизъм, множествена склероза и др.;
• без странични ефекти и без дразнене на стомаха;
• подобрява кръвообращението чрез намаляване на нивата на мъртва тъкан;
• изгражда съединителната тъкан след операции или наранявания;
• потиска образуването на фибрин;
• намалява образуването на кръвни съсиреци, кисти и артериална плака;
• предотвратява подуването и задържането на течности;
• справя се с проблеми на карпалния канал.

Появата на ензима серациопептидаза е решение за хората, които често страдат от болки. 
 
http://serratiopeptidase.weebly.com/index.html
http://www.pharmaceutical-drug-manufacturers.com/articles/serratiopeptidase-side-effects.html